• Groepslessen

 • Lesgeven is iets wat ik heel graag doe en is goed te combineren met mijn afslankpraktijk. Mijn lessen zijn (basis)lessen met specialiteit Pilates, LadyFit, Bodyshape en Fitness. Ik vind het belangrijk dat al mijn lessen, gemakkelijk te volgen zijn. Of je nu gevorderd bent of nog nooit in een sportschool bent geweest. Iedereen is welkom. Tijdens de les zal ik de oefeningen differentiëren, verschillende opties aangeven van makkelijk tot uitdagender. Ik vind het heel belangrijk dat je voelt wat je aan het doen bent. Dat je luistert naar je lichaam.

 • Pilates

  Pilates is een les met oefeningen waarbij de focus ligt op je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen. Pilates kun je omschrijven als een “inspannende ontspannings-les”. De oefeningen bij Pilates zijn gericht op het versterken van de “core”. De “core” is het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken en wordt ook wel Powerhouse genoemd. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. Door deze spieren te versterken werk je aan je houding , balans en vermindert het risico op blessures.

  Pilates EasyActive Hoogland: Maandag Pilates 10.15 uur. Woensdag Pilates 10.45 uur. Verder geef ik invallessen Pilates bij verschillende sportscholen, sportclubs of voor fysiopraktijken. 

   

 • LadyFit

  LadyFit is een groepsles gericht op het verstevigen van de spieren en het verbeteren van de conditie. In de warming up zal je hartslag wat gaan verhogen en werk je aan je conditie en coördinatie. Hierna besteed ik aandacht aan spierversterkende oefeningen voor de buik, rug, borst, bil en beenspieren. Door je spieren te versterken werk je aan een sterker lichaam en figuur verbetering. Ik werk met kleine materialen zoals gewichtjes, maar je kunt de les ook volgen zonder deze attributen. LadyFit is wat intensiever dan pilates. Toch kan Iedereen mee doen. Ook als je niet sportief bent. Na afloop hoor ik vaak dat je echt energie krijgt van deze les!

  EasyActive Hoogland Woensdag LadyFit 09.30 uur.

 •  

   

  SanaVitala

  De naam ‘SanaVitala’ is geboren in 2011. ‘Sana’ betekent gezond en ‘Vitala’ betekent vitaal. Ik ben gestart als een kleine, gezellige sportsalon in Hoogland. Het was een gemoedelijk sportschooltje en alleen voor vrouwen. Het eerste jaar gaf ik daar in mijn eentje les. Al snel volgende andere docentes en werden er meer lessen aangeboden voor binnen en buiten. Op de hoogtij dagen waren er 250 leden en 12 docentes. Een mooie tijd! Eind juni 2021 is de salon gestopt. Ik ben trots op wat ik in die 10 jaar heb gedaan.