• CircuitFitness

 • CircuitFitness bij Sportsalon SanaVitala is een slimme combinatie van conditie, coördinatie en kracht.  De training duurt slechts 40 minuten en is leuk om te doen.

  De toestellen en oefeningen duren maar 1 minuut. Je krijgt geen kans om je te vervelen door de snelle wisselingen. Het belangrijkste is dat je voelt dat je in 40 minuten tijd ècht goed gesport hebt. Deze 40 minuten zijn voorbij voordat je het weet! Circuitfitness is een mooie opstap om weer fit te worden en te blijven. Het is belangrijk voor je lichaam om je spierkracht op peil te houden.

  PowerCircuit en MediumCircuit

  Wil je meer? Wil je voelen dat je wat gedaan hebt? Vind je het leuk om uitgedaagd te worden? Wil je lekker zweten en met een voldaan gevoel te werken aan je conditie en kracht? Doe dan een keer mee met PowerCircuit en MediumCircuit (dat is het kleine zusje van PowerCircuit). Echt superleuk. We werken met verschillende trainingsvormen zoals onder andere tabata. Geen saaie fitness, maar work-that-body! 

   

 • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe lessen, leuke workshops en aanbiedingen? Dat kan. Vul je email-adres en je naam in.

 •