• Zumba

  • De cursus Mind-Walk bestaat uit themalessen en worden lekker buiten gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en allang niet meer zweverig. Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen. 

  • Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

    Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen, de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen.

  • Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus MindWalk (8 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.

    De cursus MindWalk 5 elementen bestaat uit 5 lessen. Deze cursus kan het vervolg zijn op de basiscursus maar kan ook los van de basiscursus worden gevolgd. In deze cursus ga je aan de slag met de 5 elementen wind, vuur, aarde, metaal en water. De meditatieve wandelingen gecombineerd met oefeningen uit de qigong, tai chi en yoga en vind je rust en kalmte met meditatie.

    Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus 5 elementen (5 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.