• Vacatures, lesruimte te huur

  • Gezocht: Pilatesdocente voor de dinsdagmorgen 9.00 uur (vast)

    16 november 2017. Is pilatesles geven jouw passie? En ben je beschikbaar op de dinsdagmorgen? Ik ben op zoek naar een pilatesdocente die het leuk vind om kleinschalig les te geven, en oog heeft voor de persoonlijke aandacht voor onze klanten. Stuur je bericht naar janine.sanavitala@gmail.com. Dan kunnen we binnenkort kennismaken voor een eerste gesprek. 

  • Huur lesruimte 60m2

    Vanaf 1 november 2016 is de leszaal op de eerste verdieping gereed voor gebruik. De ruimte is sfeervol en huiselijk. Voor de middagen is de ruimte van 60 m2 te huur per dagdeel. Ben je op zoek naar een ruimte midden in het dorp Hoogland? Mail naar Janine (janine.sanavitala@gmail.com). 

  • Open sollicitatie

    Open sollicitaties zijn welkom. SanaVitala is een vrouwenclub die zich graag wilt onderscheiden in bijzondere lessen en workshops. Heb je een leuk idee voor een workshop of vind jij dat een les bij ons niet mag ontbreken? Stuur je gegevens met je motivatie waarom jij denkt dat jouw les bij ons op het lesrooster moet komen te staan. Stuur je mail naar Janine (janine.sanavitala@gmail.com).