• Vacatures, lesruimte te huur

 • Gezocht: Pilatesdocente voor de dinsdagmorgen 9.00 uur (vast)

  28 februari 2019. 

  GEZOCHT: Ik ben op zoek naar een vaste ZUMBA-docente voor op de vrijdagmorgen 8.45-9.45 uur voor mijn kleine gezellige vrouwensportschool SanaVitala in Hoogland. Vind jij het prettig om les te geven aan een kleine groep (8-10) dames? Laat jij deze dames swingen en genieten van de zumba klanken zodat ze helemaal blij uit jouw les komen? Mail dan naar: janine.sanavitala@gmail.com. Ik hoop je gauw te ontmoeten!
 • Huur lesruimte 60m2

  Vanaf 1 november 2016 is de leszaal op de eerste verdieping gereed voor gebruik. De ruimte is sfeervol en huiselijk. Voor de middagen is de ruimte van 60 m2 te huur per dagdeel. Ben je op zoek naar een ruimte midden in het dorp Hoogland? Mail naar Janine (janine.sanavitala@gmail.com). 

 • Open sollicitatie

  Open sollicitaties zijn welkom. SanaVitala is een vrouwenclub die zich graag wilt onderscheiden in bijzondere lessen en workshops. Heb je een leuk idee voor een workshop of vind jij dat een les bij ons niet mag ontbreken? Stuur je gegevens met je motivatie waarom jij denkt dat jouw les bij ons op het lesrooster moet komen te staan. Stuur je mail naar Janine (janine.sanavitala@gmail.com).