• Slinc

 • Slinc: Gewoon eten en toch afvallen!

  Slinc helpt je in de strijd tegen overgewicht. Het maakt je bewust van een gezonde leefstijl en begeleidt je naar je uiteindelijke doel: gezond afvallen, snel en verantwoord.

  AANBIEDING VLUG-in-VORM:

  • Slinc: Shaper en Fit met instructieboekje voor 4 weken
  • Uitleg programma leefstijlcoach
  • 5 weegmomenten
  • Sporten: 2x per week (onder begeleiding) voor een periode van 4 weken
  • Starten wanneer het jou uit komt
  • Beperkt aantal plekken vrij
  • € 139,95

  Ik had een keuze: Of een nieuwe spijkerbroek kopen, (een maat groter). Of afvallen... Met Slinc past je snel weer in je oude spijkerbroek, je krijgt alle voedingstoffen binnen en  je voelt je fit.

  Janine: "Ik was al een tijdje op zoek naar een afslankprogramma waarmee je met gewoon eten, èn kunt afvallen. Mijn aandacht werd getrokken door het programma: Slinc, a way of life. Wat ik het sterke van het programma vind, is dat het niet alleen focust op het afslanken maar juist op het aanleren van een nieuw eetpatroon. Natuurlijk heb ik het eerst ook uitgeprobeerd. Het resultaat mocht er zijn. In 4 weken 5 kilo lichter, geen honger gehad, ik voel me goed en heb een nieuw eetpatroon aangeleerd! Dit nieuwe eetpatroon en het lekkere gevoel hierbij, wil ik graag vasthouden!"

 • Met Slinc stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je in de winkel koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag (om de 2 tot 2,5 uur). Je eet dus kleinere porties en je bent sneller gevuld (geen honger of trek!).

  Start nu met afvallen, zonder dat je het gevoel hebt dat je op "dieet"bent. De ochtend- en middagmaaltijd bestaat uit volkoren crackers met mager beleg, tussendoor eet je zuivel met fruit en het avondeten bestaat uit vlees of vis, rijst, pasta of aardappelen en onbeperkt groenten en een bakje zuivel na.

  Alle voedingstoffen die je nodig hebt, krijg je binnen en je voelt je goed!

 • My way of life

  Voedingssupplementen

  Het Slinc concept bestaat uit een voedingsprogramma, een aanvulling van voedingssupplementen, bewegingsadvies en (mentale) begeleiding. De voedingssupplementen zijn op plantaardige basis en kun je zo lang gebruiken als je wilt. Ze bevatten onder andere aminozuren. Dat zorgt er voor dat je geen spiermassa verliest (om het jojo-effect te voorkomen). Chroom zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel (minder trek in zoetigheid). Acai en groene thee zijn anti-oxidanten en verminderen de eetlust. 

  Starten

  Als je gaat starten, ontvang je een compleet pakket waar je alle informatie terugvindt over de werking van het programma, de eetmomenten, de voedingssupplementen, het schema met wat je wel en niet mag eten, recepten en tips. Tijdens het afslanken word je begeleid door mij. Naast het wekelijks wegen, komen ook vragen zoals 'hoe blijf ik gemotiveerd' aanbod.

  Er is ook een app waar je je vorderingen bij kunt houden.

   

  Mijn advies is altijd te bewegen om het afvallen te ondersteunen.

  Kosten Slinc voor de duur van 4 weken: € 120,- Dit is inclusief alle weegmomenten, en mijn begeleiding.

 • "Review van Jolanda: Ik ben in 8 weken tijd 7 kilo afgevallen en ben er heel blij mee! Afvallen met Slinc is makkelijk vol te houden en als je het goed volgt, gegarandeerd resultaat. Mijn wens was gezond leren eten met voeding wat voor mij bekend is en waar ik na het afvallen gewoon mee door kan gaan. Slinc helpt je met het leren van een evenwichtig voedingspatroon. Ik voelde me tijdens het afvallen fit en energiek! De eetmomenten zijn om de 2 a 2 1/2 uur en dit vraagt wel wat organisatie als je een dag weg bent of als je werkt. Als je even weet hoe het voor jou het beste werkt went dit wel snel. Jolanda
 • HAPPY MET SLINC Ik liep al een tijdje rond met het idee om enkele kilo’s af te vallen. Nadat ik gestopt was met roken kwamen de kilo’s er toch heel langzaam aan. Mijn broeken begonnen wat strakker te zitten en begon aan mezelf te merken dat ik toch niet zo lekker in mijn vel zat. Maar hoe af te vallen…. Voor mij niet weer shakes. Heb ik al eens geprobeerd maar dat was mij niet goed bevallen. Elke keer als ik bij SanaVitala kwam had ik de folder van Slinc in mijn handen en elke keer legde ik hem net zo hard weer terug. Dat kwam ook omdat er in mijn gedachte rondspookte dat ‘anderen’ mij niet dik vonden. Waarom zou ik dan afvallen? Maar… doe ik dit niet voor mezelf? Met deze gedachte uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Janine. Na een heldere uitleg over beide afslankproducten koos ik voor Slinc. Lekker eten en toch afvallen. Met behulp van ondersteunende supplementen heb ik geen trek in zoetigheid. En het moet gezegd…. Ik ben/was een echte zoetekauw. Mijn eetpatroon is door slinc ook anders geworden. Was zeker even wennen. Maar nu gaat het vanzelf. Gezond maar lekker eten. Op 21 mei begonnen en nu al 9 kilo kwijt. Ik had dit zelf nooit voor elkaar gekregen. Daarom happy met slinc en vooral ook happy met Janine. Dank je wel Janine voor je steun en motiverende woorden. Arjanne
 • Sinds ik met Slinc ben begonnen ben ik eindelijk afgevallen. Ik heb al verscheidene pogingen gedaan om er maar één kilo af te krijgen, maar dat ging met moeite. Met Slinc gaat het bijna als vanzelf. Je eet gewoon, zonder poeders of shakes en je gebruikt ondersteunende supplementen die ervoor zorgen dat je geen trek krijgt in zoetigheid. Ik doe dit samen met mijn man en ook hij is erg enthousiast. samen worden we geïnspireerd door gerechten van Rachel Hulshof. De gerechten zijn erg leuk en lekker om te maken en voldoende gevarieerd. Ik zou iedereen Slinc aanbevelen. Gewoon eten en toch afvallen en dankzij de goede begeleiding van Janine blijf je gemotiveerd. Monique
 • Beste SanaVitala, ik ben super blij! Ik ben ondanks de kerstdagen toch bijna 2 kilo afgevallen! Miluska