• SLIMdiet

 • De cursus Mind-Walk bestaat uit themalessen en worden lekker buiten gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en allang niet meer zweverig. Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen. 

 • Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

  Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen, de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen.

 • Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus MindWalk (8 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.

  De cursus MindWalk 5 elementen bestaat uit 5 lessen. Deze cursus kan het vervolg zijn op de basiscursus maar kan ook los van de basiscursus worden gevolgd. In deze cursus ga je aan de slag met de 5 elementen wind, vuur, aarde, metaal en water. De meditatieve wandelingen gecombineerd met oefeningen uit de qigong, tai chi en yoga en vind je rust en kalmte met meditatie.

  Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus 5 elementen (5 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.

 • SLIMdiet gaat om jou.

  Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht, of slanke schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie. SLIMdiet begrijpt dat. Een dieet moet goed voelen. En het resultaat nóg beter. Op naar een blijvend gezonde leefstijl en het lichaam dat bij jou past!

  Zo werkt het:

  SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Altijd voor € 1,99 per stuk. Handig en betaalbaar.

  Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding.

  Stap 1: 5 producten per dag aangevuld met groenten. Vind je dit te streng? Start dan met stap 2.

  Stap 2: 4 producten per dag en 's avonds een koolhydraat-arm diner. 

  Jij weet precies wat je moet doen. Hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

  Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Ik helpt je met advies en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit. En volgen jullie de voortgang op de voet. Ben ik even niet bereikbaar? Je kunt altijd chatten, bellen of mailen met ons team van diëtisten en voedingsdeskundigen.

  Digitaal diëten

  Kilo’s verliezen door achter de computer zitten? Helaas, zo makkelijk is het ook weer niet. Maar met de online tool Mijn SLIMdiet kom je in de buurt. Een dashboard geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen. Zo blijf je gemotiveerd! 

   

 • Wil je SLIMdiet eerst uitproberen?

  Met de SLIMdiet assortimentbox vlieg je uit de startblokken. Recht op je doel af: een nieuwe gezonde leefstijl. De box is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden van SLIMdiet. Genoeg om het programma zes dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen. Want na een week merk je echt al het verschil. De box ligt voor je klaar bij SanaVitala, dus bij jou in de buurt. Voor slechts €49,95.

  Ook als je geen lid bent bij SanaVitala, kun je wel afvallen met SlimDiet.

  Haal de startbox vandaag nog in huis!

  Meer informatie op de website van SLIMdiet.