• SLIMdiet

 • Mind-Walk Hoogland heeft ook een eigen website: www.mindwalkhoogland.nlHier vind je alles over de cursus Mind-Walk, Mind-Walk voor bedrijven en Mind-Walk Clinic.

  Mind-Walk®. Loop je hoofd leeg met de cursus Mind-Walk (10 lessen). Mind-Walk bestaat uit meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. 

  Mind-Walk is er ook als workshop. Deze workshop duurt een dagdeel (4 uur) en wordt op een mooie locatie gegeven. Heb je nog nooit iets met Mind-Walk gedaan en ben je nieuwsgierig of je het leuk vindt? Of heb je de cursus van 10 keer gedaan en wil je graag dat prettige gevoel weer meemaken? Het maakt niet uit, iedereen is welkom. De workshop heeft een bepaald thema, waar we die dag mee aan de slag gaan.

  Wil jij je batterij weer opladen? Mind-Walk is echt een cadeautje voor jezelf!

 • Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Heb je op dit moment weinig energie, burn-out klachten of ben je (over) vermoeid? Dan is deze cursus wat voor jou. Maar ook als je prima is je vel zit, is deze cursus bijzonder!

  Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

   

 • Lijkt het je wat om:

  • lekker te wandelen?
  • je fitter en energieker te voelen?
  • heerlijk ontspannen en genieten van de natuur?
  • je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren)?
  • je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
  • wil je al wandelend in balans komen?
 • Er start regelmatig een nieuwe cursus. Op dit moment zijn alle groepen voor de cursus vol. De verwachting is, om in augustus/september 2018 ook nieuwe cursussen te starten. Deze startdatum of dag is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven wanneer de nieuwe groepen gaan starten, stuur dan een mailtje met je naam, telefoonnummer en email-adres. Dan sturen we je een mailtje als we nieuwe startdata weten. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Nieuwsbrief MindWalk Hoogland

  Maximaal 10 deelneemsters, dus geef je op. Leeftijd, wandelervaring of een conditieniveau is niet van belang. Het is een cursus met verschillende thema's en een opbouw daarom verwachten we van onze cursisten dat ze zoveel mogelijk lessen aanwezig zullen zijn. Meer weten over Mind-Walk of wil je je vast aanmelden? Stel je vraag in ons contactformulier. Bellen kan ook: 033-4890854. 

  Contactformulier

 • SLIMdiet gaat om jou.

  Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht, of slanke schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie. SLIMdiet begrijpt dat. Een dieet moet goed voelen. En het resultaat nóg beter. Op naar een blijvend gezonde leefstijl en het lichaam dat bij jou past!

  Zo werkt het:

  SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Altijd voor € 1,99 per stuk. Handig en betaalbaar.

  Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding.

  Stap 1: 5 producten per dag aangevuld met groenten. Vind je dit te streng? Start dan met stap 2.

  Stap 2: 4 producten per dag en 's avonds een koolhydraat-arm diner. 

  Jij weet precies wat je moet doen. Hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

  Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Ik helpt je met advies en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit. En volgen jullie de voortgang op de voet. Ben ik even niet bereikbaar? Je kunt altijd chatten, bellen of mailen met ons team van diëtisten en voedingsdeskundigen.

  Digitaal diëten

  Kilo’s verliezen door achter de computer zitten? Helaas, zo makkelijk is het ook weer niet. Maar met de online tool Mijn SLIMdiet kom je in de buurt. Een dashboard geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen. Zo blijf je gemotiveerd! 

   

 • Wil je SLIMdiet eerst uitproberen?

  Met de SLIMdiet assortimentbox vlieg je uit de startblokken. Recht op je doel af: een nieuwe gezonde leefstijl. De box is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden van SLIMdiet. Genoeg om het programma zes dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen. Want na een week merk je echt al het verschil. De box ligt voor je klaar bij SanaVitala, dus bij jou in de buurt. Voor slechts €49,95.

  Ook als je geen lid bent bij SanaVitala, kun je wel afvallen met SlimDiet.

  Haal de startbox vandaag nog in huis!

  Meer informatie op de website van SLIMdiet.