• SLIMdiet, afslanken

 • SanaVitala is de enige in Amersfoort en Hoogland die SlimDiet verkoopt. 

  SLIMdiet gaat om jou. Afslanken gaat niet om een perfecte taille, het ideale gewicht of een slank schoonheidsideaal. Het gaat om jou. Dat jij je goed voelt. Vol zelfvertrouwen en energie. SLIMdiet begrijpt dat. Een dieet moet goed voelen. En het resultaat nóg beter. Op naar een blijvend gezonde leefstijl en het lichaam dat bij jou past!

  Janine: "Natuurlijk heb ik ook SlimDiet eerst zelf geprobeerd. En met resultaat! In 5 weken was er meer dan 6 kilo af! Ik ben gestart in Stap 2. Dat wil zeggen, ik heb mijn ontbijt, lunch en tussendoortjes vervangen. Dat is simpel, betaalbaar en je hebt echt geen honger. Omdat eten ook een sociaal aspect is, at ik mijn diner koolhydraat arm. Zo was het goed vol te houden. Soms merk je dat er weer een paar kilo bij zijn gekomen. Geen probleem, even 5 weken Slimdiet en ik pas mijn broeken weer!"

  Aanbieding: VLUG-IN-VORM 2019.

  SLIMDIET LEEFSTIJL PROGRAMMA (beperkt plaats)

  Het leefstijlprogramma bestaat uit:

  • SlimDiet startbox (7-9 dagen)
  • 5 weken sporten onder begeleiding
  • 6 weegmomenten (begin- / eindmeting gewicht, vet- en vochtpercentage)
  • voedingsbegeleiding door een leefstijlcoach
  • NU: € 89,95. 

   

   

  Zo werkt het:

  SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Voor € 10,99 per doosje / 5 stuks. Handig en betaalbaar.

  Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding.

  Stap 1: 5 producten per dag aangevuld met groenten. Vind je dit te streng? Start dan met stap 2.

  Stap 2: 4 producten per dag en 's avonds een koolhydraat-arm diner. 

  Het Slim Diet programma is helder en duidelijk. Je weet precies wat je moet doen. Als je goed aan het programma houdt, weet je precies hoeveel gewicht je kunt verliezen en hoe lang het duurt voordat je je streefgewicht hebt gehaald. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

   

  Afvallen gaat om jou.

  Maar je staat er niet alleen voor! Ik helpt je met advies en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject uit. En volgen we de voortgang op de voet. Ben ik even niet bereikbaar? Je kunt altijd chatten, bellen of mailen met ons team van diëtisten en voedingsdeskundigen.

   

  Digitaal diëten

  Kilo’s verliezen door achter de computer zitten? Helaas, zo makkelijk is het ook weer niet. Maar met de online tool Mijn SLIMdiet kom je in de buurt. Een dashboard geeft je namelijk inzicht in het gewicht dat je al bent verloren. Je kunt altijd inloggen om jouw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen. Zo blijf je gemotiveerd! 

   

  Zelf aan de slag met de producten van SlimDiet (online bestellen)

  Wil je afvallen met SlimDiet zonder mijn begeleiding? Dan kan ook. Stuur een mail naar info@sanavitala,nl en ik maak een account voor je aan zodat je zelf online alle producten kan bestellen. Geen probleem!

   

  Ja, ik wil meer informatie over SlimDiet Leefstijlprogramma.

 • Wil je SLIMdiet eerst uitproberen?

  Met de SLIMdiet assortimentbox vlieg je uit de startblokken. Recht op je doel af: een nieuwe gezonde leefstijl. De box is rijkelijk gevuld met alle 36 maaltijden van SLIMdiet. Genoeg om het programma 7 tot 9 dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen. Want na een week merk je echt al het verschil. De box ligt voor je klaar bij SanaVitala, dus bij jou in de buurt. Voor slechts €59,95.

  Ook als je geen lid bent bij SanaVitala, kun je wel afvallen met SlimDiet.

  Haal de startbox vandaag nog in huis!

  Meer informatie op de website van SLIMdiet.