• Mind-Walk

 • Nieuw in Hoogland:

  Mind-Walk®. Loop je hoofd leeg met de cursus Mind-Walk. Mind-Walk bestaat uit meditatieve wandelingen met invloeden uit de tai chi, yoga, mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. In 10 buitentrainingen met verschillende thema's, loop je jezelf naar balans, er worden leuke materialen gebruikt en heerlijke oefeningen in verwerkt. 

  Wil jij je batterij weer opladen? Mind-Walk is echt een cadeautje voor jezelf!

 • Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Heb je op dit moment weinig energie, burn-out klachten of ben je (over) vermoeid? Dan is deze cursus wat voor jou. Maar ook als je prima is je vel zit, is deze cursus bijzonder!

  Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

   

 • Lijkt het je wat om:

  • lekker te wandelen?
  • je fitter en energieker te voelen?
  • heerlijk ontspannen en genieten van de natuur?
  • je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren)?
  • je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
  • wil je al wandelend in balans komen?
 • Er starten regelmatig nieuwe groepen. Voor de volgende twee cursussen kun je je al opgeven.

  Woensdagavond 19.00-20.00 uur, startdatum 7 maart 2018.

  Vrijdagmorgen 10.00-11.00 uur, startdatum 9 maart 2018

  De verwachting is, om in april 2018 ook nog een nieuwe cursus te starten. Deze startdatum of dag is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven wanneer de nieuwe groepen gaan starten, stuur dan een mailtje met je naam, telefoonnummer en email-adres. Dan sturen we je een mailtje als we nieuwe startdata weten. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. 

  Maximaal 10 deelneemsters, dus geef je op. Leeftijd, wandelervaring of een conditieniveau is niet van belang. Het is een cursus met verschillende thema's en een opbouw daarom verwachten we van onze cursisten dat ze zoveel mogelijk lessen aanwezig zullen zijn. Meer weten over Mind-Walk of wil je je vast aanmelden? Stel je vraag in ons contactformulier. Bellen kan ook: 033-4890854. 

  Contactformulier

 • Reviews over de cursus Mind-Walk bij SanaVitala

 • Leuke cursus! Echt een aanrader! De thema's zijn leuk en afwisselend. Janine geeft een mooie mix in de les. Het is fijn. Persoonlijk heeft deze cursus mij rust gebracht, stof tot nadenken maar ook gezelligheid!
 • Wat is Mind-Walk een cadeautje voor mezelf! Ik kijk er elke week naar uit. Allerlei onderwerpen komen aanbod. En alles is te gebruiken in het hier en nu. Het doet veel met me en het maakt me wijzer. In het dagelijks leven komt er door de week heen regelmatig even een reminder/gedachten binnen naar aanleiding van de les die we de dinsdag daarvoor hebben gehad. Ik hoop alle wijze lessen en meditaties vast te houden, de cadeautjes van Janine zullen me daar zeker bij helpen. Abeltje
 • Ik vond de meditatieve wandelingen leuk. Het geeft je inzicht in jezelf en rust.
 • Nadat ik al een aantal jaren bezig was met Yoga zocht ik wat meer verdieping. Op zoek naar een cursus mindfullness zag ik de cursus mind-walk voorbij komen. Wat mij daarin direct aansprak was de combinatie van mindfullness en wandelen in de natuur. Juist tijdens een wandeling komen vaak mooie gesprekken op gang. Ik vond het een hele fijne cursus. Het bracht ontspanning maar ook inzichten. Iedere week heeft een thema maar er is volop ruimte voor eigen invulling. Er was regelmatig een lach en soms ook een traan maar dankzij de fijne begeleiding van Janine werd iedere week met een positief gevoel afgesloten. Het waren 10 hele inspirerende weken die ook thuis regelmatig voor mooie gesprekken zorgde. Een aanrader voor iedereen, in welke levensfase je ook zit! Linda
 • Door de verschillende thema's word je bewust dat je er mag zijn. We hadden zo'n leuke groep. Ik heb inzicht gekregen wie ik nu ben en dat dit ok is.
 • Ik begon met de mindwalk cursus gelijktijdig met de re-integratie op mijn werk. De lessen hebben mij erg geholpen om vanuit mijn hoofd meer in mijn lijf te komen en mij ondersteunt tijdens deze (voor mij) intensieve periode op mijn werk, zonder dat de lessen zwaar of intensief aanvoelden. Het heeft mij meer balans en rust opgeleverd en ik zou iedereen deze cursus van harte willen aanbevelen! Patricia
 • Superleuke cursus en leuke groep. Ik heb een paar lessen gemist en dat vond ik erg jammer! De lessen die ik heb gedaan waren waardevol. Ik was weer even onder de mensen en ik werk nu aan mezelf. Ik weet dat het tijd kost maar ik heb weer vertrouwen.Top.
 • Mind-walk kwam voor mij bij SanaVitala. Dat is natuurlijk niet waar, maar zo voelt het wel. Ik zag het en mijn eerste gedacht was: dat is iets voor mij. Mijn leventje is druk, al heb ik een hekel aan dat woord. Laat ik schrijven dat ik altijd genoeg te doen heb met 3 kinderen en een 30-urige werkweek in de schooltijden. En stilzitten is voor mij geen optie, dus houd ik er nog een paar vrijwilligers taken op na. Echt geen tijd dus om nog een avond te besteden aan mind-walk was mijn tweede gedachte Tot ik bedacht dat het mijn avond zou worden. Al ben ik nog zo moe en heb ik echt het idee dat er geen tijd voor is, ik ga naar mind-walk. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik was al een beetje bekend met mindfullness. Ik heb niet de illusie dat mijn leven ooit rustig wordt en ben dus op zoek naar een manier waardoor ik de baas ben en bij mezelf blijf. En dat is wat het mij brengt. Het brengt rust, zelfbeheersing en ruimte in mijn hoofd. Annemieke
 • Er waren thema's die er voor mij echt uitsprongen. Daarin werd ik gesterkt. De oefeningen en de meditatieve wandelingen gaf mij kracht. Ik ben me bewust geworden van het positieve proces waarin ik nu zit. Mijn volgende stap is om het sporten (yoga en powerwalk) weer op te gaan pakken.