• Mind-Walk

 • De cursus Mind-Walk bestaat uit themalessen en worden lekker buiten gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en allang niet meer zweverig. Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen. 

 • Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

  Er starten binnenkort drie nieuwe cursussen MindWalk. De ene cursus bestaat uit 8 lessen, de andere cursus (5 elementen) bestaat uit 5 lessen.

 • Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus MindWalk (8 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.

  De cursus MindWalk 5 elementen bestaat uit 5 lessen. Deze cursus kan het vervolg zijn op de basiscursus maar kan ook los van de basiscursus worden gevolgd. In deze cursus ga je aan de slag met de 5 elementen wind, vuur, aarde, metaal en water. De meditatieve wandelingen gecombineerd met oefeningen uit de qigong, tai chi en yoga en vind je rust en kalmte met meditatie.

  Groep is reeds gestart. Startdatum nieuwe cursus 5 elementen (5 lessen): Nog onbekend. Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en emailadres naar info@mindwalkhoogland.nl en we houden je als eerste op de hoogte.

 • Reviews over de cursus Mind-Walk bij SanaVitala

 • Wat is Mind-Walk een cadeautje voor mezelf! Ik kijk er elke week naar uit. Allerlei onderwerpen komen aanbod. En alles is te gebruiken in het hier en nu. Het doet veel met me en het maakt me wijzer. In het dagelijks leven komt er door de week heen regelmatig even een reminder/gedachten binnen naar aanleiding van de les die we de dinsdag daarvoor hebben gehad. Ik hoop alle wijze lessen en meditaties vast te houden, de cadeautjes van Janine zullen me daar zeker bij helpen. Abeltje
 • Ik vond de meditatieve wandelingen leuk. Het geeft je inzicht in jezelf en rust.
 • Leuke cursus! Echt een aanrader! De thema's zijn leuk en afwisselend. Janine geeft een mooie mix in de les. Het is fijn. Persoonlijk heeft deze cursus mij rust gebracht, stof tot nadenken maar ook gezelligheid!
 • Nadat ik al een aantal jaren bezig was met Yoga zocht ik wat meer verdieping. Op zoek naar een cursus mindfullness zag ik de cursus mind-walk voorbij komen. Wat mij daarin direct aansprak was de combinatie van mindfullness en wandelen in de natuur. Juist tijdens een wandeling komen vaak mooie gesprekken op gang. Ik vond het een hele fijne cursus. Het bracht ontspanning maar ook inzichten. Iedere week heeft een thema maar er is volop ruimte voor eigen invulling. Er was regelmatig een lach en soms ook een traan maar dankzij de fijne begeleiding van Janine werd iedere week met een positief gevoel afgesloten. Het waren 10 hele inspirerende weken die ook thuis regelmatig voor mooie gesprekken zorgde. Een aanrader voor iedereen, in welke levensfase je ook zit! Linda
 • Ik begon met de mindwalk cursus gelijktijdig met de re-integratie op mijn werk. De lessen hebben mij erg geholpen om vanuit mijn hoofd meer in mijn lijf te komen en mij ondersteunt tijdens deze (voor mij) intensieve periode op mijn werk, zonder dat de lessen zwaar of intensief aanvoelden. Het heeft mij meer balans en rust opgeleverd en ik zou iedereen deze cursus van harte willen aanbevelen! Patricia
 • Er waren thema's die er voor mij echt uitsprongen. Daarin werd ik gesterkt. De oefeningen en de meditatieve wandelingen gaf mij kracht. Ik ben me bewust geworden van het positieve proces waarin ik nu zit. Mijn volgende stap is om het sporten (yoga en powerwalk) weer op te gaan pakken.
 • Door de verschillende thema's word je bewust dat je er mag zijn. We hadden zo'n leuke groep. Ik heb inzicht gekregen wie ik nu ben en dat dit ok is.
 • Superleuke cursus en leuke groep. Ik heb een paar lessen gemist en dat vond ik erg jammer! De lessen die ik heb gedaan waren waardevol. Ik was weer even onder de mensen en ik werk nu aan mezelf. Ik weet dat het tijd kost maar ik heb weer vertrouwen.Top.
 • Mind-walk kwam voor mij bij SanaVitala. Dat is natuurlijk niet waar, maar zo voelt het wel. Ik zag het en mijn eerste gedacht was: dat is iets voor mij. Mijn leventje is druk, al heb ik een hekel aan dat woord. Laat ik schrijven dat ik altijd genoeg te doen heb met 3 kinderen en een 30-urige werkweek in de schooltijden. En stilzitten is voor mij geen optie, dus houd ik er nog een paar vrijwilligers taken op na. Echt geen tijd dus om nog een avond te besteden aan mind-walk was mijn tweede gedachte Tot ik bedacht dat het mijn avond zou worden. Al ben ik nog zo moe en heb ik echt het idee dat er geen tijd voor is, ik ga naar mind-walk. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Ik was al een beetje bekend met mindfullness. Ik heb niet de illusie dat mijn leven ooit rustig wordt en ben dus op zoek naar een manier waardoor ik de baas ben en bij mezelf blijf. En dat is wat het mij brengt. Het brengt rust, zelfbeheersing en ruimte in mijn hoofd. Annemieke