• Klantenreviews

 • "Ik sport bij SanaVitala vanaf het eerste uur! En ga er nooit met tegenzin naar toe. De opzet van de sportsalon en begeleiding is leuk en goed. Het is een compleet "plaatje" en er wordt voldoende nevenactiviteiten aangeboden zoals hardlopen en wandelen." Ruth
 • "Ik hou eigenlijk niet van sporten maar door Janine het zo gezellig heeft gemaakt dat ik nu toch elke week minstens één keer kom!" (anoniem)
 • HARDLOPEN "Ik heb al heel vaak geprobeerd om hard te lopen, maar het lukte steeds niet. Met deze cursus heb ik het gevoel dat ik hier niet de enige in ben. Samen in een (kleine) groep trainen is stimulerend en leuk!"
 • "‘Voel je thuis, voel je fit’ dat is het motto van sportsalon SanaVitala. Dit is wat mij betreft precies wat ze waarmaken en waarin ze zich onderscheiden van andere sportscholen. Je wordt ontvangen, gekend en krijgt (voortdurend) sportinstructie op maat. Het gevolg is dat je plezier beleeft aan het sporten en verder komt dan je voor mogelijk had gehouden. Ik heb de hardloopcursus met Rik als instructeur gevolgd. Echt een aanrader! Dank Janine en Rik, jullie persoonlijke benadering is een aanwinst!" Marjolein
 • "Het is prettig om uitsluitend met vrouwen te sporten. Mede doordat er geen spiegels aanwezig zijn, het is toegankelijk voor jong en oud, dik en dun. Dat maakt voor mij dat het sporten bij SanaVitala laag drempelig is. De groep is klein, hecht en persoonlijk. Erg aangenaam." Betsy
 • "Ik vind het een prima formule. Circuit, geen spiegels, alleen vrouwen. We stimuleren elkaar onder zeer persoonlijke begeleiding van Janine. Knap hoe ze alles volgt, zowel persoonlijk als in de uitvoering van de verschillende onderdelen. Een aanrader voor alle vrouwen om conditie op te bouwen en te onderhouden". Ans Bokma.
 • "Vandaag weer een PILATES FIT les gevolgd. Wat is dat goed voor je spieren! Janine weet ons steeds een stapje verder te krijgen. Ik geniet van elke les!
 • "Ik kwam als een hark binnen, en nu als een kikker weer door mijn huis ga. En het is er beren gezellig". Cora L.
 • "Ik voel mij hier thuis. de gezellige sfeer, muziek en gewoon jezelf kunnen zijn is prettig. de afwisseling in het circuit zorgen ervoor dat je al je spieren gebruikt. Het is lekker om alleen met vrouwen te sporten zonder mij te hoeven irriteren aan die macho's in de grotere sportscholen! Jong en iets ouder, het maakt niet uit, iedereen doet gezellig mee." Hetty (van Middelaar)
 • "Hey Janine! POWERWALK is zo leuk! Geeft mij positieve energie. Bedankt ervoor! Ik vond het inspirerend vanochtend."
 • "Ik heb lange tijd niks gedaan. Dat was goed te merken! Na 10 weken voelde ik mij al fitter worden. Ik kom nog steeds twee keer per week alleen doe ik nu drie rondjes!"
 • "Als je niet lekker in je vel zit, of erger nog, je bent oververmoeid of worstelt met een depressie, is het advies van je arts heel vaak, dat je moet gaan bewegen, elke dag minimaal twee keer. Maar als je al niet fit voelt is het moeilijk daar aan gehoor te geven, te moe, te zwaar en bovendien als je dan in je eentje over straat loopt terwijl iedereen werkt, voel je je niet op je gemak. Je loopt met je ziel onder je arm en bovendien blijven je sombere gedachten maar doordraaien en kom je doodmoe weer thuis, fijn weer veilig binnen, maar niets opgeschoten! Bij SanaVitala ga je ook hard werken, moet je ook regelmatig uit je huis, maar hier komt het grote verschil: Je wordt gemotiveerd, je wordt gesteund, je wordt gezien, je mag zijn wie je bent in een veilige omgeving en het beste van alles is dat je samen met Janine een prachtig resultaat bereikt, je voelt je weer fitter, je voelt je weer meer jezelf. Onze sportschool is zo gezellig hoor je vaak, jazeker ook op onze sportschool wordt heel veel gelachen, maar ook hard gewerkt en dat doen we samen met elkaar en dat maakt het verschil! Bedankt Janine en ga zo door met al je leuke ideeën, we worden er allemaal blij van !!!!!" Puck
 • "Het is een ontzettend leuke plek om te sporten. Janine is als trainer en coach zeer kundig, betrokken en inspirerend. Sporten bij SanaVitala is lekker inspannen in een hele ontspannende omgeving. Een absolute aanrader!!" Ingrid
 • "Sinds de opening sport ik al bij SanaVitala omdat dit de enige plek is waar ik graag binnensport en met veel plezier naar toe ga. Het is altijd afwisselend, je kunt je eigen tempo en het aantal rondjes bepalen. Er is een leuke en gezellige, persoonlijke sfeer. Ook wordt er goed rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten zoals bij mij: rugklachten. De training wordt dan aan mij persoonlijk aangepast."
 • "Bij SanaVitala gaat het niet alleen om sporten, maar je krijgt advies over je algehele levensstijl. Janine geeft goed advies over je voeding en tips en trucs hoe je niet vervalt in jojo-en, maar in gezond leven. ook geeft ze je inzicht in je persoonlijkheid, en daardoor kan ze je nog beter ondersteunen in je valkuilen. Bij SanaVitala blijft het niet alleen bij sporten maar gaat het veel verder." Anthea
 • "Ik doe nu elke week ZUMBA FITNESS. Wat is dat leuk! Er zijn geen spiegels waarin je jezelf kunt zien. Ik kan lekker dansen en van de muziek genieten!'
 • "Omdat sporten bij SanaVitala gezellig, ongedwongen en afwisselend is, waardoor dit een sport is die ik nu eens wel vol blijf houden. Tegelijke weet Janine mij zo te motiveren dat ik naast het sporten ook op mijn gewicht ben gaan letten. Door SanaVitala is er bij mij een knop omgegaan waardoor ik gezonder ben gaan leven, mij fitter voel en al heel wat kilo's lichter ben." Esther Boom.
 • CIRCUITFITNESS "Ik ben geen sporter, ik hou eigenlijk helemaal niet van sport. Maar ik merk dat mijn lijf beweging nodig heeft. En het helpt!"
 • "Bij YOGA merk je pas echt hoe stijf je bent! Goede uitleg van de (soms pittige) oefeningen. Het laatste kwartiertje meditatie en ontspanning is heerlijk! Voor mij is Yoga iets heel bijzonders"
 • "Ik dacht dat BootCamp alleen voor militairen en fitte sporters was. Tijdens de les wordt je gestimuleerd en gemotiveerd door Brigitte, de instructrice en de groep. Ook in de regen! Ik weet inmiddels dat BootCamp geschikt is voor iedereen!"
 • "Janine kent iedereen van naam(!). Ze is creatief met de verschillende oefeningen en corrigeert je wanneer dat nodig is. Bij SanaVitala word je echt gezien! Ook nog als je al langer lid bent! Heel fijn!"