• FitStap

 • De eerste stap met FitStap

  Je voelt je al een tijdje niet fit. Natuurlijk, meer bewegen gaat je helpen maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Misschien heb je het te druk. Of de drempel om te gaan sporten vind je te hoog, want je conditie is niet echt goed. Je vraagt je af of je het allemaal wel kan bijbenen. Het ontbreekt je aan zelfvertrouwen. De wil is er wel maar de motivatie ontbreekt. 

 • Voor wie is FitStap?

  FitStap is er voor iedereen of nu 25 bent of de 65 al gepasseerd. Of je gezond bent of juist rekening moet houden met beperkingen. Zoals b.v. diabetes, COPD, artrose, hart- en vaatziekten. Of als je maatje 36 hebt of maatje 50+. FitStap is er voor jou!

  Er is meer dan bewegen. Met FitStap werk je aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast beweging is er ook aandacht voor voedingsadvies, mentale coaching en cognitieve fitness.

 • Een haalbaar programma van 12 weken

  FitStap is een haalbaar programma, speciaal ontwikkeld door de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) In 12 weken help ik jou op weg om je weer fitter te voelen. Eén keer per week krijg je wandeltraining in een groep. Die wordt gegeven door een professionele en door de bond opgeleide wandelcoach. Twee keer per week ga je zelf op pad op de door jou zelf gekozen momenten.
  Via een app op je telefoon ontvang je informatie over deze wandeltrainingen en over voeding inclusief gerichte tips en adviezen. Met dezelfde app heb je contact met je coach en zelfs met de andere deelnemers. Kan handig zijn bij de huiswerktrainingen om bv samen of met meer af te spreken.
  Maar, er is meer dan bewegen alleen. Met FitStap onderscheiden we ons, we werken evenzo aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Dat doen we met cognitieve fitness en gebruiken hiervoor veel leuke "brain boosters". Maar ook is er aandacht voor mental coaching en voedingsadvies. Op deze manier word je begeleid en gecoacht naar een betere leefstijl. Bekijk dit filmpje over cognitieve fitness. Filmpje Cognitieve Fitness

 • Je fitter voelen!

  Al na enkele weken bezig te zijn geweest met het programma ga je je beter voelen.

  • Je zelfvertrouwen groeit.
  • Je motivatie neemt toe.
  • Je stemming verbetert
  • Somberheid neemt af
  • Je leefstijl verandert (inspanning, uitdaging, ontspanning)

  Langzaam maar zeker laat je de ingesleten leefstijlgewoontes los. Met de de nieuwe inzichten van het FitStap programma ervaar je dat het mogelijk is om je "oude ongezonde" leefstijl om te zetten naar je nieuwe gezonde leefstijl. 
  Verantwoord en gedoseerd bewegen, voedingsadvies en cognitieve fitness leveren hiervoor een belangrijke bijdrage. Jouw FitStap coach begeleidt je gedurende 12 weken in dit proces. Daarna ben je zover dat je zelfstandig verder kunt.

 • Doe mee met deze cursus! Meer informatie is te vinden op de website www.fitstap.nl . Lees hier alles over het programma, hoe je begeleid wordt, en wat de mogelijkheden zijn.
  Kosten: € 139,95 voor 12 lessen van 60 min + evaluatie.
  Je kunt ook eerst even met mij contact opnemen, door je gegevens achter te laten in het contactformulier.

  Wanneer, waar
  Het 12 weken durende programma in Hoogland begint bij voldoende deelnemers (minimaal 6) op woensdag 4 september 2019 om 14.00 uur.

  De startlocatie is:
  SanaVitala Hoogland, Zevenhuizerstraat 126, 3828BH Hoogland

  Inschrijven: Zet de eerste stap en doe ook mee. Je kunt je opgeven door hier te klikken:  Inschrijfformulier FitStap Cursus

   

  Foto's: Getoonde foto's in de slide van deze pagina zijn eigendom van FitStap.nl en met hun goedkeuring geplaatst.

  Wil je liever eerste meer informatie over de cursus FitStap? Dat kan!